WallpaperBenidormStrand.jpg

De exclusieve kamers van Casa La Diferencia

De prijs per kamer in guesthouse Casa la Diferencia verschilt al naar gelang de grootte van de kamer en de eventuele extra's die de kamer biedt. De getoonde prijzen gelden bij een bezetting van respectievelijk één of 2 personen per kamer. Getoonde kamerprijzen zijn inclusief BTW (IVA-10%).
Wanneer u via deze website boekt is lokale drank en een overheerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over wat u onder lokale drankjes kunt verstaan verwijzen wij u naar de rubriek barservice.
 
In het geval dat een kamer uw voorkeur heeft en u krijgt de melding 'niet beschikbaar' laat ons dan even weten voor welke periode u de betreffende kamer wenst te boeken. Wij kunnen u dan informeren op welke dagen de kamer mogelijk nog wel beschikbaar is en u eventueel een combinatie voorstellen met een andere kamer in die periode.
 
Om de kamer bij aankomst te garanderen heeft u bij de internetboeking een geldige creditcard (Mastercard of Visa) als borg nodig. De daadwerkelijke betaling van de kamer dient echter ter plekke plaats te vinden d.m.v. een creditcard (Visa of Mastercard) of contante betaling. U mag echter ook voor aankomst de kamer betalen middels een internationale banktransfer. Details hieromtrent worden u bij de bevestiging van de boeking toegezonden. 
 
Het is nu ook mogelijk om het complete guesthouse te huren (minimaal 5 kamers) als u iets te vieren heeft met bijvoorbeeld vrienden, kennissen, de zaak of familie. Vraag vrijblijvend een offerte via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Alle kamers zijn rookvrij met uitzondering van de kamer Valencia en het appartement Alicante.  
 

Kamer Ibiza

Knusse kamer met een oppervlakte van 16 m2.

Kamer Barcelona

Zeer ruime kamer met zithoek, separaat slaapgedeelte, terras en uitzicht op het zwembad. Opp. 35 m2.

Kamer Madrid

Rustig gelegen kamer met een oppervlakte van 16 m2., luxe badkamer met borrelbad en riant zeezicht.

Kamer Valencia

Ruime kamer -zeer geliefd- met terras en zicht op het zwembad. Kamer oppervlakte 21 m2.  

Appartement Alicante

Ruim appartement met een oppervlakte van 32 m2 met een ruim eigen terras. 

Kamer Las Palmas

Dit is een klein maar knus houten chalet met groot terras en uitzicht op het zembad en het guesthouse.

 
 
 • Heeft u iets te vieren met vrienden of familie dan kunt u het hele guesthouse huren. Wel tijdig reserveren.

  Huur het gehele
  guesthouse

 • Maar 50 meter van de zee, 100 meter van het grote zandstrand, dicht bij de grootste supermarkten etc. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Vista Mar

 • Ruim appartement, pas gerenoveerd (2015), 100 meter van het grote strand. Op loopafstand van de grootste supermarkten. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Santa Marta

 
 
 

Adres

Guesthouse Casa la Diferencia
Canuta de Ifach 45 -A
03710 Calpe, Spain

Post: Apartado Correos nr. 461, 03710 Calpe, Spain

Contact

Telefoon
0034 965 832 786
0034 664 321 120

E-mail
info@casaladiferencia.com