WallpaperBerniaAltea.jpg

Uw vakantie onze zorg

Wij staan garant voor onze accomodaties en zullen er alles aan doen om u een zorgeloze vakantie te laten genieten.

 

Wie wij zijn

Wij zijn een Nederlands vriendenstel en hebben geprobeerd om met Casa la Diferencia iets neer te zetten dat wat conform, luxe en gezelligheid overeenkomt met wat wij zelf ook graag op onze vakanties aantreffen.
Gestart in 2006 denken we met Casa la Diferencia bereikt te hebben wat we voor ogen hadden.
Vrijwel al onze gasten zijn terugkomers, niet voor de tweede of derde keer maar inmiddels de zevende, achtste keer of nog vaker. Een beter compliment kunnen wij ons niet wensen.
 
Ook mogen we hier zeker onze gastheer Anthony niet vergeten. Hij zorgt er voor dat u tevreden bent en tevreden zult blijven en dat het u aan niets zal ontbreken. Met zijn jarenlange ervaring en gastheerschap een begrip bij onze gasten en zeker een reden om ons opnieuw te bezoeken. 
 
Verder mogen we onze gasten niet vergeten die jaarlijks de moeite nemen om onze locatie te beoordelen. Aan hen hebben we danken dat we jaarlijks diverse awards ontvangen voor goede service. Onder de bijzondere accomodaties in Calpe (momenteel zijn er dat 37) staan wij al een aantal jaren op de eerste plaats. Kortom, reden genoeg om er alles aan te doen om deze positie te blijven behouden.
 
Bert en Herman.
 
     
 
 
 
 
 • Heeft u iets te vieren met vrienden of familie dan kunt u het hele guesthouse huren. Wel tijdig reserveren.

  Huur het gehele
  guesthouse

 • Maar 50 meter van de zee, 100 meter van het grote zandstrand, dicht bij de grootste supermarkten etc. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Vista Mar

 • Ruim appartement, pas gerenoveerd (2015), 100 meter van het grote strand. Op loopafstand van de grootste supermarkten. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Santa Marta

 
 
 

Adres

Guesthouse Casa la Diferencia
Canuta de Ifach 45 -A
03710 Calpe, Spain

Post: Apartado Correos nr. 461, 03710 Calpe, Spain

Contact

Telefoon
0034 965 832 786
0034 664 321 120

E-mail
info@casaladiferencia.com