WallpaperBerniaAltea.jpg

Thema weken

  • Sierra Bernia view on Altea
  • Sierra Bernia
  • Sierra Bernia
  • Sierra Bernia
  • Sierra Bernia
  • Sierra d'Olta
  • Sierra d'Olta - Mola
  • Sierra d'Olta
  • View from the Peñon de Ifach

 

Gedurende het laagseizoen hebben we diverse thema weken.

Ook is het mogleijk dat u als groep het gehele guesthouse afhuurt in het kader van een van de thema's of gewoon wanneer u iets met familie of vrienden te vieren hebt.

Bergwandelingen

In het laagseizoen is het mogelijk om een week te boeken waarin een aantal bergwandelingen gemaakt gaan worden. De Costa Blanca biedt wat dat betreft perfecte mogelijkheden. Standaard zullen hierbij drie wandelingen gemaakt gaan worden op resp. de Sierra 'd Olta, Sierra Bernia en de Sierra Helada. Indien weer open voor publiek kan ook de Peñon de Ifach gedaan worden. Al deze bergwandelingen bieden schitterende vergezichten op de Middellandse Zee, Calpe, Altea etc. Ook andere bergwandelingen zijn in het laagseizoen mogelijk maar zullen dan nader met u  moeten worden afgestemd.

Wandelingen

Naast bergwandelingen kunnen wij een week met leuke wandelingen organiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen de wandelingen varieeren van 10, 20 of 30 km. Het merendeel betreft strandwandelingen maar ook de Morro de Toix direct naast het Guesthouse kan in het wandelplan opgenomen worden.

 

 

Gezondheidsweken

In de periode van 15 oktober tot 1 mei bieden wij soms een all-inclusive gezondheidsweek. In deze week beiden wij een all-in verblijf met een compleet verzorgd koolhydraatvrij dieet bestaande uit een gezond ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes met alle bijbehorende gezonde drankjes, trainingen voor uw lichaam, sportfaciliteiten, massages en gezondheidschecks. 

 

Tijdens de themaweken is er extra aandacht voor u, afgestemd op het thema. Primair zijn de themaweken gericht op deelname door meerdere mensen en 1 specifiek thema in de betreffende week. Er is een minimum deelname noodzakelijk wil een thema doorgang kunnen vinden. Vraag vrijblijvend naar onze programma's en kosten van een dergelijk programma.

 

 

Adres

Guesthouse Casa la Diferencia
Canuta de Ifach 45 -A
03710 Calpe, Spain

Post: Apartado Correos nr. 461, 03710 Calpe, Spain

Contact

Telefoon
0034 965 832 786
0034 664 321 120

E-mail
info@casaladiferencia.com