WallpaperBernia.jpg

 •  
 • Welcome at Casa la Diferencia
 • Luxurious rooms to relax
 • Beautiful view at the Peñon and the Mediterranean
 • Heated swimmingpool
 • All you need to Relax
 • Different wellness facilities
 • Plenty places to relax
 • Marvelous sea view!
 • Experience The Difference!
 • View from the Bar area
 • Outstanding Barservice 24 hours a day
 • See it - Enjoy it - Love it

Wat hebben wij te bieden

Ongekende service

Een verblijf bij Casa la Diferencia begint 's ochtens met een heerlijk opkomende zon die al vroeg op de terrassen schijnt. Vanuit de kamer Madrid kunt u zelfs heerlijk vanuit bed de ochtendzon waarnemen op de middellaandse zee en op de berg Morro de Toix rechts van ons guesthouse.

Wakker worden

Lekker wakker worden met een kop koffie of thee op het terras voor uw kamer of op een van de vele zithoekjes in de tuin. Koffie, thee en locale drankjes kunt u zelf 24 uur per dag gratris pakken bij de bar tussen de kamers Valencia en Barcelona.

Ontbijtbuffet

Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet dat wij serveren van 10 tot 12 uur. Op het terras waar dit ontbijtbuffet wordt geserveerd heeft u een grandioos uitzicht op de rots van Calpe genaamd 'Peñon de Ifach' en op de middellandse zee. Verwen u zelf met een heerlijk glas sinasappelsap, een Latte Machiato of een glaasje champagne bij het ontbijt en geniet van alles wat het buffet te bieden heeft. Wilt u er een gebakken, gekookt, scrambled eitje of een omeletje bij, geen probleem wij bereiden het graag voor u. We doen er alles aan om u een zo goed mogelijk vakantiegevoel te geven. Ook bieden wij u daarbij, zo mogelijk, op een iPAD een krant in uw eigen taal en uit uw eigen regio aan of anders een landelijke krant indien mogelijk. Boekt u uw kamer via deze site dan is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen.Na het ontbijt kunt u bij het zwembad heerlijk genieten van de zon of gebruik maken van de diverse wellness faciliteiten die wij te bieden hebben. Voelt u er meer voor om aan uw conditie te werken, wij beschikken ook over een aantal fitness apparaten waar u gratis gebruik van mag maken. Daarnaast bieden wij voor onze gasten diverse relaxmassages.

Drank

Boekt u via onze website dan kunt u op elk gewenst moment van de dag gratis gebruik maken van alle locatie drankjes, water, vruchtensappen, koffie, thee en nog veel meer. 

Lunch

Heeft u 's middags trek, dan serveren wij graag een overheelijke lunch voor u. 

Internet / iPad's

Gedurende de dag zijn er een aantal iPads beschikbaar en tijdens uw gehele verblijf kunt u gratis gebruik maken van internet.

DVD's en boeken

Boeken, films, lectuur, kranten en spelletjes zijn in het guesthouse beschikbaar.  

Parkeren

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op het terrein van het guesthouse is tegen betaling plek voor twee auto's.

 

Ligging

Casa la Diferencia is gelegen in een rustige wijk van de plaats Calpe aan de Costa Blanca in Spanje vlakbij Benidorm. Naast de prachtige brede zandstranden en de mooie en lange boulevard van Calpe vindt u in de omgeving veel mooie kleine baaien met diverse stranden waarop veelal ook naaktrecreatie is toegestaan. Calpe en omgeving is verder een culinair genoegen.

Restaurants

In Calpe en omgeving vindt u veel goede restaurants en in elke prijsklasse. Wij adviseren u graag en kunnen ook de reservering voor u regelen.

Uitgaan

In Calpe vindt u diverse barretjes. Van eenvoudige kleine Spaanse barretjes tot disco's. Bent u op zoek naar meer vertier of specifiek gay-uitgaansleven dan informeren wij u graag wat er aan de Costa Blanca allemaal te beleven valt, hoe u er komt en hoe u terug kunt komen indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer.

Vervoer

Wij adviseren onze gasten om een auto op de luchthaven te huren. Dit is niet duur en kunt u makkelijker de omgeving verkennen dan op andere wijze. De prijzen van de verhuurbedriijven zijn heel acceptabel. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf de luchthavens is er vaak wel een shuttleservice te regelen of kunt u gebruik maken van de bus. Langs de costa kunt u gebruik maken van Alsa bus (www.alsa.es). Vanaf het guesthouse is het ook goed te doen om naar het station te lopen en vandaar de trein te nemen in de richting Denia of Altea, Benidorm, Alicante. Het Puerto Blanco strand is goed te voet te doen (1200 m) en ook het historische dorp is goed te lopen. Naar het dorp loopt u in ongeveer 20 minuten. Wilt u naar het nieuwere deel van Calpe of een van de twee grote stranden dan adviseren wij u om de auto te nemen. Lopend is dit ongeveer 30 minuten.

 

Mogelijkheden 

Gay / niet-gay

Casa la Diferencia is geopend van 17 mei t/m 31 augutus 2018 en 'gay-men' only. Verder zijn wij geopend met pasen (2018: 28-3 t/m 4-4), het weekend van 1 mei (2018: 27-4 t/m 2-5) en met pinksteren (2018: vanaf 17-5) . Ook dan is Casa 'gay-men' only.  

Huisdieren

Huisdieren zijn gedurende de gehele periode niet toegelaten.

FKK/Naakt zonnen

Het is bij Casa la Diferencia toegestaan om naakt te zonnen met inachtneming van een aantal regels. Van gasten die geen gebruik maken van deze mogelijkheid verwachten we wel dat ze de gasten die dat wel doen respecteren en uiteraard ook andersom.

Het gehele guesthouse afhuren

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het afhuren van het gehele guesthouse voor u zelf tegen een aantrekkelijk tarief (minimaal vijf kamers). Bijvoorbeeld voor als u iets te vieren heeft met uw vrienden of familie. De bezetting hoeft dan niet exclusief gay te zijn. Neem voor het geheel afhuren wel vroegtijdig contact met ons op want de mogelijkheden daartoe zijn beperkt. 

 

 

 

 

 

 
 
 • Heeft u iets te vieren met vrienden of familie dan kunt u het hele guesthouse huren. Wel tijdig reserveren.

  Huur het gehele
  guesthouse

 • Maar 50 meter van de zee, 100 meter van het grote zandstrand, dicht bij de grootste supermarkten etc. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Vista Mar

 • Ruim appartement, pas gerenoveerd (2015), 100 meter van het grote strand. Op loopafstand van de grootste supermarkten. Voor de echte zonaanbidders maar ook voor overwinteraars.

  Appartement
  Santa Marta

 
 
 

Adres

Guesthouse Casa la Diferencia
Canuta de Ifach 45 -A
03710 Calpe, Spain

Post: Apartado Correos nr. 461, 03710 Calpe, Spain

Contact

Telefoon
0034 965 832 786
0034 664 321 120

E-mail
info@casaladiferencia.com